CrossFit Kids

CrossFit PikkuKids/Kids/Teens/Teens Advanced

KEVÄÄN 2024 RYHMIEN PAIKAT VARATTAVISSA:

HOX:

-PAIKKOJA JÄLJELLÄ KIDS 2-4V.

-PAIKKOJA JÄLKELLÄ KIDS 5-7V.

-PAIKKOJA JÄLJELLÄ CF TEENS ADVANCED

-KIDS 8-11V. JA TEENS 12-15V. TÄYNNÄ

Hox: voit aloittaa myös kesken kauden. Laita sähköpostia info(a)crossfitoulu.com. Hyvitämme kurssin summasta alkukauden osuuden ja välitämme tiedot ryhmän valmentajalle.

CrossFit Kids 2-4v. – SUNNUNTAISIN KLO 16:30-17 (aikuinen+lapsi-ryhmä) (paikkoja jäljellä)

CrossFit Kids 5-7v – SUNNUNTAISIN KLO 17-17:30 (paikkoja jäljellä)

CrossFit Kids 8-11v – KESKIVIIKKOISIN KLO 17:30 (TÄYNNÄ)

CrossFit Teens 12-15v KESKIVIIKKOISIN KLO 18:30 (TÄYNNÄ)

CrossFit Teens 12-18v ADVANCED (paikkoja jäljellä)

CrossFit Oulun lasten ja nuorten tunnit perustuvat CrossFit -konseptiin, joka Kids ja Teens tunneilla sovelletaan ikäkauteen sopivalla tavalla.

CrossFitin kuntoharjoitukset ovat monipuolisia ja tarkoituksena on parantaa ihmisen suorituskykyä kaikkien kymmenen fyysisen ominaisuuden osalta. Nämä kymmenen ominaisuutta ovat: Hengitys ja- verenkiertoelimistön kestävyys, lihaskestävyys, voima, liikkuvuus, nopeusvoima, nopeus, koordinaatio, ketteryys, tarkkuus ja tasapaino.

Vaihtelevuus, toiminnallisuus ja korkea intensiteetti ovat CrossFit harjoittelun avainsanoja, hauskuutta ja yhteisöllisyyttä unohtamatta. Kehittymisen, onnistumisen ja itsensä ylittämisen kautta vahvistuva itseluottamus luo pohjan elinikäisen liikuntakipinän syttymiselle.

Kids 8-11v  ja Teens 12-15v tunneilla pääpaino on voimistelu- ja kehonpainoliikkeissä. Kehonhallinnan ja taitojen lisääntyessä harjoituksissa käytetään myös kevyitä lisäpainoja mm. painonnostoharjoituksissa. Harjoitukset ovat skaalattavissa jokaiselle sopivaksi, joten samoihin treeneihin voi osallistua kaiken tasoiset liikkujat.

  • Warm-up / Lämmittely
  • Speed & Coordination / Ketteryys ja koordinaatio
  • Skills & Strength / Taito & Voima, esim. painonnoston tekniikka, käsilläseisonta, kyykyt, rengasliikkeet, leuanveto, kahvakuula…
  • Metcon / ”Hikoile ja hengästy” jumppa, vaihteleva sykettä nostattava treeni osio. Suoritetaan yksin, parin kanssa tai tiiminä.
  • Cool-down / Jäähdyttely

”Kokeile CrossFittiä, jos et ole vielä ihan varma mistä tykkäisit ja haluaisit monipuolisen liikuntaharrastuksen.”

”CrossFit sopii erinomaisesti kuntosali- ja voimaharjoittelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille.”

”Liikuntarajoitteet eivät ole este tunneille osallistumiseen. Kaikki harjoitteet ovat korvattavissa niin, että jokaisella on mahdollisuus osallistua.”

”Lasten ja nuorten kilpaurheilussa mukana oleville CrossFit tarjoaa erinomaisen lisän lajitaitoharjoitteluun.”

Sunnuntaisin klo 15:00-16:00 järjestetään Oulun kaupungin tarjoama maksuton Action-liikunta. Tunti on tarkoitettu 15-19-vuotiaille. Mukaan voi tulla 13-15-vuotiaat, joilla on jo lajitaustaa muista CrossFitin harrasteryhmistä. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä osallistujaa.

Hox: Tuntia ei pidetä viikoilla 10 ja 43

Lisätietoa: https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/nuoret