Hoito & Kuntoutus

Kärsitkö kivuista tai liikerajoitteista? Haluatko kartoittaa kehosi tilaa ja parantaa suorituskykyäsi? Tiesithän, että tiloissamme toimii painonnostovalmentajanamme tuttu manuaalinen terapeutti Jimmy Taivaloja. Osaamistaan Jimmy on kartuttanut työskentelemällä muun muassa huippu-urheilijoiden parissa niin täällä kotimaassa kuin rakkaassa länsinaapurissammekin.

Jimmy on erikoistunut fyysisen toimintakyvyn arviointiin sekä tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Hoidoissa käytetään niveliin, lihaksiin sekä side- ja hermokudoksiin kohdennettuja hoitomenetelmiä, jotka valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan oirekuvan mukaisesti. Lähtökohtana on aina asiakkaan oman liikuntamuodon tukeminen ja ohjaus virheellisten kuormitustekijöiden välttämiseksi.

Käyntikerran tavoitteena on luoda optimaaliset edellytykset asiakkaan omalle harjoittelulle esimerkiksi asento- ja liikehallinnan kautta. Parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä hoito asiakkaan omatoimiseen kuntouttavaan harjoitteluun.

Harjoittelua haittaavan vaivan kanssa ei tarvitse jäädä yksin, vaan apu löytyy läheltä. Otahan siis rohkeasti yhteyttä!

Nähdään salilla!

Jimmy Taivaloja
Tmi finsksisu
p. +358400355464
jimmy@finsksisu.se