Meidän sali

Jotta kaikkien treenikokemus olisi antoisa, noudata näitä käytännön ohjeita salilla ollessasi.

 • CrossFit Oulu on yhteisö, mitä enemmän annat sille, sitä enemmän saat itse. Tervehdi ja kannusta muita salilla treenaajia.
 • Jätä egosi salin ulkopuolelle, mutta tuo persoonasi sisäpuolelle. CrossFit Oulun salilla olemme kaikki tasa-arvoisia ja yhtä arvokkaita keskenämme. Kohtele toisia kunnioittavasti.
 • Korjaa jälkesi ja palauta käyttämäsi välineet paikoilleen sekä pyyhi selkeät magnesiumjälkesi pois. Tämä koskee myös esimerkiksi hiki- ja verijälkiä.
 • Älä tiputa tyhjää tankoa maahan, ellei se ole välttämätöntä turvallisuutesi vuoksi (estetään loukkaantumiset sekä välinevahingot). Muistathan, että tankoa, jonka päissä on 5kg painot, ei tule pudottaa lattialle, ellei se ole välttämätöntä turvallisuuden vuoksi.
 • Älä tiputa käsipainoja koskaan lattialle (isoja tai pieniä). Käsipaino voi aiheuttaa vaaratilanteen itsellesi tai muille pudotettaessa, eivätkä käsipainot kestä pudottamista vaan hajoavat. Jos pudotat käsipainon lattialle, olet velvollinen korvaamaan siitä aiheutuneet vahingot tai korvaamaan välineen.
 • Tule paikalle ajoissa. Ajoissa olemalla kunnioitat niin valmentajien kuin kanssatreenaajiesi aikaa.
 • Kun valmentaja ohjeistaa tulevan tunnin, annathan hänelle puheenvuoron.
 • Muistathan suorittaa liikkeet laatu edellä turvallisella liiketekniikalla. Skaalaa harjoitus tarpeen mukaan, valmentaja auttaa sinua löytämään sopivat skaalaukset. Älä jää yksin miettimään miten mikäkin pitäisi tehdä, vaan kysy.
 • Anna kanssatreenaajille mahdollisuus onnistua. Huomioi ennätysyritykset, isot painot ja turvavälit. Ethän siis kävele nostettavan tangon edestä tai liian läheltä tankoa kesken nostoyrityksen.
 • Vaikka olisit nopeammin valmis tunnilla, kuin kanssatreenaaja, välineitä ei saa vielä pois ennen valmentajan lupaa. Annetaan kaikille urheilijoille treenirauha.
 • Kannusta kanssatreenaajia, etenkin, jos olet nopeammin valmis.
 • Lapset ovat salilla vanhempiensa vastuulla ja heidän tulee pysyä heille osoitetulla alueella.
 • Ethän tuo lemmikkiäsi salille ohjattujen tuntien aikaan tai treenialueelle. Koirat ovat tervetulleita odottamaan oleskelutilojen läheisyyteen silloin, kun salilla ei ole tuntia menossa.
 • Saavuthan salille ilman hajusteita.
 • Treenin jälkeen on jopa suotavaa jäädä salille hengailemaan / huoltamaan kehoa.
 • Ethän tule sairaana treenaamaan, vaan annat itsellesi lepoa.
 • Ilmoita aina henkilökunnalle, jos huomaat salilla puutteita tai rikkinäisiä välineitä.
 • Pidä hauskaa ja positiivista ilmapiiriä yllä. Muista uskoa myös itseesi! 

Treenimaksut maksetaan viimeistään eräpäivänä.  Menetetty aika loukkaantumisen tai pidemmän sairastumisen takia voidaan hyvittää lisäämällä treeniaikaa lääkärin kirjoittamaa sairauslomatodistusta vastaan, tapauskohtaisesti.

Huom! WODconnect-laskutus pyörii automaattisesti jäsenyyden aktivoimisesta eteenpäin. Mikäli haluat irtisanoa tai tauottaa jäsenyytesi, ilmoita siitä etukäteen sähköpostitse (members@crossfitoulu.com) ennen seuraavan laskun saapumista. Jo lähetettyjä laskuja ei poisteta.

Salille voi tuoda lapsia omalla vastuulla. Vanhemmat ovat vastuussa omista lapsistaan koko ajan lasten ollessa salilla. Lasten paikka on keittiötiloissa tai treenialueen laidoilla, mikäli siinä ei ole muuta toimintaa. Lapset eivät saa häiritä päivän treenejä toiminnallaan. Vanhempi on velvollinen pitämään huolta, että lapsi ei esimerkiksi juokse muiden eteen.

Lasten leluja ja kirjoja löytyy salilta laatikosta, mutta myös omia leluja kannattaa tuoda mukanaan. Jumipallot, rullat, vatsapyörät tai painot eivät ole lasten leluja vaan treenivälineitä. Siivoa lapsesi käyttämät lelut salilta lähtiessäsi.

Huomioithan, että salilla lähtee esimerkiksi painojen nostelusta isoa ääntä, jonka vuoksi ihan pienillä lapsilla on hyvä olla kuulosuojaimet mukana. MAMAGYM-tunneilla Talli 2.0 on varattu vain mamagymilaisten käyttöön ja sen vuoksi siellä pidetään musiikki pienellä, eikä tiputella painonnostotankoja.

Älä tule treenaamaan alkoholin, huumausaineiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Salilla on nollatoleranssi kiellettyjen aineiden suhteen, jos roinaat, et ole tervetullut treenaamaan.

WOD = Workout Of the Day, eli päivän treeni. Ohjatut tunnit.
Voit osallistua mille päivän tunnille tahansa niin monta kertaa viikossa kuin haluat/ehdit.

Open gym = Mahdollisuus omaan treeniin tai päivän treeniin omatoimisesti suoritettuna. Meillä on Open Gym alue käytettävissä koko ajan.

Recovery = Keskitytään liikkuvuuteen, venyvyyteen ja suorituskyvyn parantamiseen ohjatusti.

On ramp = Alkeiskurssin tunti jossa käydään läpi CrossFitin perusteet; liikkeet sekä niiden oikeat ja turvalliset suoritustekniikat.

Yksityistunti = Ryhmän ostama treenivuoro WOD-puolella, tämä ei estä treenaamista omatoimialueella.