Lisäpalvelut

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on sykevälivaihteluun perustuva mittausmenetelmä, joka selvittää palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Mittauksen avulla pääset selvittämään, mitkä ovat keskeisimmät kuormitustekijät omassa arjessasi, mikä auttaa palautumistasi ja mikä on tämän hetkinen kuntotasosi.

Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Firstbeat-mittaus kestää kolme vuorokautta ja antaa tietoa kuormituksen, palautumisen ja levon hallintaan sekä kehittämiseen. Mittaukseen sisältyy omatoiminen päiväkirjan täyttäminen arjen tapahtumista (liikunta, ruokailu, työaika, uniaika, jne.) ja kirjallinen palauteraportti, sekä keskustelu ja pohdinta mittauksen tuloksista Firstbeat asiantuntijan kanssa. Keskustelussa käydään yhdessä läpi, miten kehittää tuloksia.

Firstbeat mittaus sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan. Se sopii urheilijoille, hyvinvointiliikuntaa harrastaville, elämäntapamuutosta aloittavalle ja erityisesti väsymyksestä, palautumisvaikeuksista ja stressistä oireileville.

CrossFittia treenaavalle erityisen hyvä työkalu kertomaan onko treenien ja palautumisen tasapaino kunnossa. Mittaus auttaa viilaamaan kokonaisuutta siihen suuntaan, että kehitys pysyy nousujohdanteisena.

Mittausta ei suositella henkilölle, jolla on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä, eteislepatus, kontrolloimaton kilpirauhashäiriö tai henkilölle joka on raskaana. Vertailu viitearvoihin ei ole näissä tapauksissa järkevää.

Laita sähköpostia osoitteeseen info@crossfitoulu.com tai soita/lähetä viesti numeroon 050 388 8820.  Tilaamme sinulle laitteen kotiin mittausta varten. Sovimme myös valmiiksi, milloin käymme mittauksen tulokset yhdessä läpi.

Jäsenille hinta 149€, salin ulkopuolisille henkilöille 179€.

Mittauksen voi ostaa myös lahjaksi.